Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı halkındır, öyle de kalmalıdır

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,AKP’li Beşikdüzü Belediyesi, 1994 Irak harekâtı kahramanı şehit Üsteğmenimiz Erdal Kurtoğlu'nun adını yaşatan parkımızı yargı kararlarını da çiğneyerek Suudi Arabistanlı bir şirkete satmış, adeta peşkeş çekmiştir. Cumhurbaşkanına ve İçişleri Bakanına çağrımdır; Şehidimizin kemiklerini sızlatan ve halkımızın vicdanını yaralayan bu hukuksuz satış kararı acilen iptal edilmelidir dedi.

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:29
Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı halkındır, öyle de kalmalıdır

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,Beşikdüzündeki şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının Suudi Arabistanlı bir şirkete AKP’li Beşikdüzü Belediyesi tarafından satılmasına tepki gösterek konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.Milletvekili Kaya Trabzon'un Beşikdüzü ilçemizin en önemli kentsel yeşil alanı olan, aynı zamanda 1994 Irak harekâtı kahramanı şehit Üsteğmenimiz Erdal Kurtoğlu'nun adını yaşatan parkımız, şehidimizin aziz hatırası ve yargı kararları çiğnenerek Suudi Arabistanlı bir şirkete âdeta peşkeş çekilmek istenmektedir. Daha önce 2 kez ihaleye çıkarılıp yargı kararıyla satışı iptal edildiği hâlde Beşikdüzü'nün yasa tanımaz AKP'li Belediye Başkanı "İlle de AVM, ille de rezidans, ille de rant." diyerek 3'üncü kez açtığı ihaleyle Beşikdüzü halkına ait olan bu parkı Araplara satmıştır. Üstelik 2012 yılında 8,5 milyon lira bedelle ihaleye çıkarılan arazi, bugün 5 milyon lira gibi bedava bir fiyata satılmak istenmektedir. "Millet bahçeleri yapıyoruz." sözlerinin ayyuka çıktığı bugünlerde milletin nefes aldığı bahçesini ranta peşkeş çekmek nasıl bir tutarsızlıktır, nasıl bir iştir?Cumhurbaşkanına ve İçişleri Bakanına çağrımdır; Şehidimizin kemiklerini sızlatan ve halkımızın vicdanını yaralayan bu hukuksuz satış kararı acilen iptal edilmelidir dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.