Sınıfta kaldılar

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli: “Bu kadar kara bu kadar hazırlıksız bir belediye olabilir mi? Belediye kar sınavını veremedi ve sınıfta kaldı.”

11 Şubat 2020 Salı 10:59
Sınıfta kaldılar

HAZIRLIKSIZLAR
Trabzon’da ağır bastıran karın ardından yapılan çalışmalara İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den eleştiri geldi. Kuvvetli şunları söyledi: “Sanki şehirde bir felaket var. Belediye ne iş yapar? Bu kadar kara bu kadar hazırlıksız bir belediye olabilir mi? Vatandaş şehir merkezindeki mahallelerden merkeze inemedi.”

AKSA DA AYNI
Kuvvetli: “Belediye kar sınavını veremedi ve sınıfta kaldı. Sadece belediye değil AKSA da sıkıntı yaşattı. En basit bir rüzgarda elektrik kesiliyor, doğalgaz çalışmıyor. İlçelerde24 saatten fazla elektrik kesintisi yaşandığına şahitlik ettik, alt yapı sorunları neden giderilmiyor acaba? Bunlara önlem almak zor olmasa gerek.”

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.