Trabzon'da AK Kadınlar Zirvesi!

Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları kapsamında Trabzon'da AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in katılımıyla AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliği yaptığımız programda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali programının girişimci kadınlara ilham kaynağı olmasını ümit ediyorum. Kadınlarla büyük Türkiye yolunda üreterek güçlenmeye devam ediyoruz."dedi.

22 Haziran 2021 Salı 16:48
Trabzon'da AK Kadınlar Zirvesi!

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirilen teşkilat toplantısına katılan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu AK Parti'nin Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek "Partimizin Kadın Kolları teşkilatı da Türkiye'nin ve dünyanın en büyük kadın sivil toplum kuruluşlarından biridir. 
Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımlarında hep AK Parti'nin imzası bulunuyor. Türkiye'de kadınları yok sayan, görmezden gelen, kadınların gücünü harekete geçiremeyen bir siyasetin başarıya ulaşamayacağını çok iyi biliyoruz.
Tıpkı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi biz de samimiyeti her konuda olduğu gibi siyasette ve kadınların siyasetteki varlığı hususunda da mücadelemizin merkezine yerleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.  

Yaptığı konuşmada AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığından övgü ile bahseden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu konuşmasını şöyle sürdürdü:"Bizim kadın kollarımız, arı gibi çalışan ve sürekli üreten bir teşkilattır.  Özellikle salgın dönemindeki faaliyetlerinizle ve birbirinden güzel sosyal projeler ile ülke çapında örnek bir teşkilat oldunuz.
Bizlerin ulaşamadığı noktalara ulaşabiliyor. Hemşerilerimizin evlerine misafir oluyorsunuz. Bin bir sıkıntı ile partimize bir oy daha kazandırmak için gayret ediyorsunuz. Bu takdire şayan mücadeleniz için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. 
Bu anlayışla kazanmış olduğumuz tüm seçim zaferlerinde hanım kardeşlerimizin büyük bir emeği ve mücadele olduğu apaçık ortadadır. 
Bir kez daha hem sizlere hem de dünden bugüne AK Parti Kadın Kolları teşkilatımızda görev alan herkese cani gönülden teşekkür ediyor ve ebediyete irtihal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum." 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak 2023 seçimlerine odaklanarak yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Ülkemizin Güven ve İstikrarı için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak partimizi daha ileriye taşımak için yorulmadan çalışacağız. 

Hiç kuşkusuz bu mücadelede en büyük desteği yine siz değerli hanım kardeşlerimizden alacağız. Sizlerin desteğiyle aşamayacağımız hiçbir engel yok. İnanıyorum ki 2023'ün güçlü Türkiye'sini sizlerle birlikte inşa edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür eder, toplantı ve programlarımızın hayırlara vesile olmasını dilerim." cümlelerine yer verdi. 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen de yaptığı konuşmada görevi devraldığı 6. Olağan kadın Kolları kongresinin ardından 18 İlçe teşkilatı ile her gün istisnasız sahada olduklarını ifade ederek "İl genelinde gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ve faaliyetlerimizle etki alanımızı genişletmeye çalışıyoruz. Her ilçemizin yapısı,tutumu,rengi çok farklı. Bizler Karadeniz Kadını olarak; peştemalimizdeki dik çizgilerden alıyoruz çalışkanlığı,


Keşandaki dokular kadar her birimiz farklı
Kuşağın sert yapısıyız,asla kırılgan değiliz
Kaytan gibi renkliyiz,onun alabildiği kadar fazladır yükümüz. 

15’lik şehit Eren’in anneciği kadar büyük yüreğimiz.Onun kadar mahzun! 

Kadın kelimesinin önündeki sıfat belki ‘Karadeniz’ ama her daim Genel Başkanımız,Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgisi,duruşu,tavrı gibi hep AK daima AK!

Kıymetli başkanım gözünüz arkada kalmasın.Bizler her haneye,her gönüle girebilmek için gecemizi gündüzümüze katar çalışacağız. Birliğimiz, dirliğimiz Daim olsun."  şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 22.06.2021 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.