Trabzon'da asayiş uygulaması

Trabzon'da aranan şahıslar yakalandı

03 Ağustos 2018 Cuma 12:59
Trabzon'da asayiş uygulaması

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ,Emniyet Müdürlüğümüzce; 02.08.2018 günü, İlimizin genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Kullanan ve Ticaretini yapan şahıslara yönelik ve suçlularla etkin mücadele etmek, fuhuşla mücadele, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması ve halkımızın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla, il merkezi ve sahil bandında bulunan, Özellikle Of, Araklı, Sürmene, Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçelerde yapılan denetim ve kontrollerde;

* 14 umuma açık yer ve sahil parkı ile civarı kontrol edilmiş,

* Toplam 693 şahıs sorgulanmış, 2 si yoklama kaçağı, biri 6136 SKM. den aranması bulunan toplam 3 şahıs yakalanmıştır.

* Şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde (0,82 gr) kubar esrar, (6,25 gr.) esrar, (8,32 gr) skunk ve (115 gr.) hint keneviri olmak üzere toplam (130,39 gr) uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

* Toplam 105 araç kontrol edilmiş, yapılan kontroller sonucu, 1 Hacizli araç yakalanmış, muayene süresini geçirmek ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplam 9.110 TL. Cezai işlem uygulanmıştır.

Ayrıca; hakkında kesinleşmiş zimmet suçundan 10 yıl aranması olan Y.E. isimli şahıs ve kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl aranması olan O. M. isimli şahıs 02.08.2018 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde yapılan denetim ve kontrollerde ise;

* 7 T.C vatandaşı bayan alınarak Müdürlüğümüze intikal ettirilmiş olup,

Her birine Kabahatler Kanunu kapsamında (çevreye rahatsızlık vermekten )gerekli idari işlem Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılmaktadır denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.