Trabzon'da gece yarısı uyuşturucu denetimi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gece yarısı uyuşturucu denetimi yapıldı .843 kişi sorgulandı.

28 Haziran 2019 Cuma 10:00
Trabzon'da gece yarısı uyuşturucu denetimi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün akşam saat 23:00 ile 02:00 arasında Ortahisar İlçesinde uyuşturucu denetimine çıktı. 

Emniyetten yapılan açıklamada Yunus Timleri, Asayiş Devriye ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleriyle birlikte halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, uyuşturucu ile daha etkin bir şekilde mücadele etmek için  Ganita sahil bölgesi, Beşirli sahil kısmı ve cepler, Faroz bölgesi ve Erdoğdu Mahalleleri, Değirmendere, Çukurçayır, Yeni Cuma, tabakhane, vadiler bölgelerinde, metruk binalar, umuma açık yerler, otoparklar, parklar, yabancıların yoğun olduğu yerler de eş zamanlı kontrol ve denetimler yapılmış olup, durumundan şüphelenilen 843 şahıs sorgulanmış, Yapılan uygulama neticesinde halkımızın huzur ve sükununu bozucu bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır.

Vatandaşlarımızın huzurunu ve gençlerimizi tehdit eden suç odaklarıyla ve suç unsurlarıyla mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.