Trabzon için ter dökeceğiz

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na muhteşem karşılama. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu dün Trabzon’a geldi. Havalimanında karşılanan Zorluoğlu, “Gönül belediyeciliğini bugünden itibaren başlatacağız” dedi

09 Aralık 2018 Pazar 11:41
Trabzon için ter dökeceğiz

Dün Trabzon’a gelen AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu havalimanında yüzlerce AK Partili karşıladı. Havalimanında AK Partililerin sevgi seli ile karşılaşan Zorluoğlu, apronda kendisini bekleyen kalabalığa, “Islattım sizi hakkınızı helal edin. Bu karşılaşama için AK Parti kadrolarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç kimseyi dışarıda bırakmayarak bir çalışma gerçekleştirme heyecanı içerisindeyiz” dedi. Daha sonra parti otobüsünden kendisini bekleyen partililere seslenen Zorluoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar:

GÖĞSÜMÜ GERE GERE…

Trabzon’umuzun dört bir köşesine şahsımın ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve iyi dileklerini getiriyorum. Çaykara, Dernekpazarı Of Hayrat Sürmene Köprübaşı sizleri gönülden selamlıyor. Araklı Arsin Yomra, Maçka, Ortahisar, Akçaabat sizlere saygılarımı sunuyorum. Çarşıbaşı,  Vakfıkebir, Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı sizlere derin sevgilerimizi sunuyorum. Trabzon benim çocukluğumun ve gençlik yıllarımın geçtiği büyülü bir şehir. Göğsümü gere gere ben Trabzonluyum dediğim baba evi ata yurdu bir şehir.

KALKINDIRMAYA GELDİK

Karadeniz’inde Türkiye’nin de yıldızı kültür şehri sanat şehir. Şehitlerimizin gazilerimizin hatırası bu şehir.  Büyük insanların biz emanet ettiği bu şehre gözümüz gibi bakmak şerefimiz gibi sahip çıkmak zorundayız. Sizlere hizmetkâr olmak için geldik. Trabzon büyükşehir doyamadım tadına uzaktan sevmek olmaz gel yakına yakına işte bugün biz yakına geldik. Trabzon için çalışmaya ter dökmeye vakit Trabzon vakti demeye geldik. El ele Trabzon’umuzu kalkındırmaya geliştirmeye geldik. Bu vuslat bu buluşmanın benim için önemi var.

TERÖRİSTLERE ZİNDAN EDECEĞİZ

Trabzon dışında görev yaptığım süre içerisinde Trabzon’dan hiç kopmadık. Tüm tatillerimi köyümde geçirdim. Mevlam nasip etti, size hizmet etmeye geliyorum. Yıllardır edindiğim bilgimi tecrübemi aktaracağım. Sokak sokak kapı kapı dolaşıp gönülleri yapacak. Bu şehri imar etmeye kalkındırmaya ve daha mutlu insanların yaşadığı şehre dönüştürmeye geldik. Gönül belediyecilik anlayışını sizlerle birlikte yaşayacağız ve yaşatacağız. 

YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR

Trabzon’da taş taş üstüne koyan herkesten müteşekkirim. Belediyecilik anlamında yapılacak çok iş kat etmemiz gereken mesafeler var. Yerel yönetimde halkımızın desteği ile talibiz. Trabzon’u daha da büyütmeye kalkındırmaya, marka şehir, 21, yüzyıl şehri yapmaya talibiz. Yeni ulaşım ağları, kentsel dönüşüm, istihdam imkanları ve vizyon projelerle şehrimizi Cumhuriyetimizin 100. Yılına hazırlayacağız.  İşimiz hizmet gücümüz, millet sizin desteğini arkamızda olduğu sürece kimse sırtımızı yere yapıştıramaz. Karşılama için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

TRABZON’A HİZMET BİR ONURDUR

Havalimanındaki açıklamalarının ardından konvoy halinde şehir turu atan Zorluoğlu, daha sonra AK Parti Trabzon İl Binası’na giderek basın açıklaması yaptı. “Fatih Sultan Han’ın fethettği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği ve Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu büyüdüğü Trabzon’a ve kıymetli hemşerilerime hizmet etmek büyük onurdur” diyen Zorluoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti: İstişareye her zaman açık olacağız. Sorunları yaşayan kişilerle bir araya gelip konuşacağız, çözümleri birlikte üreteceğiz.  Benim 25 yıllık kamu görevimizin neredeyse tamamı yerel yönetimlerle ilgili olarak geçti. Kaymakam 1994’de kamu görevine başladık, değişik ilçelerde kaymakamlık yaptım, akabinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde 9 yıl görev yaptım.  Yerel yönetimler reformları ile ilgili çok önemli çalışmalar içinde yer aldık.

KONYA MAÇINDA TRİBÜNDEYİZ

Zorluoğlu, “Trabzon’umuzun en önemli marka değerlerinden bir tanesi olan Trabzonspor’un başarılarına daha büyük başarılar elde etmesi, şampiyonluklar elde etmesi için özel olarak mesai harcayacağız. Trabzonspor-Konyaspor maçında takımımızın yanında tribünlerde yerimizi alacağız, Trabzonspor’umuza inşallah üst üste 3. Galibiyet temenni ediyoruz. Planlı programlı disiplinli bir seçim çalışması süreci yürüteceğiz. Bu süreçte kendimizi yapmak istediklerimizi, projelerimizi kamuoyuna anlatacağız. Allah’ın izniyle yapacağımız çalışmalarla, kapı kapı dolaşarak bu seçimi de bundan önceki bir çok seçimde olduğu gibi zaferle neticelendireceğiz.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Hizmet belediyeciliği, proje belediyeciliği vardı. Bu dönemin belediyecilik anlayışını Gönül Belediyeciliği olarak ilan etti Cumhurbaşkanımız. Gönül Belediyeciliği örneklerine çokça inşallah, burada yer vereceğiz. Bunun içerisi nasıl dolacak hep birlikte göreceğiz. İnsanı merkeze alan, bütün yapılan hizmetleri de o insanın konforunu yaşam kalitesini arttırmaya dönük belediyecilik anlayışı. Mahallelerimizde kırsalımızda, şehirde yaşayan bütün insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerden bahsediyoruz. İnşallah biz vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan belediyeciliği merkezimize koyacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.