‘Trabzon İl Halk Gazetesi’ çıktı

Trabzon Valiliği, Trabzon İl Halk Kütüphanesi, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile TED Trabzon Kolejinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Trabzon İl Halk Gazetesi’ çıktı.

12 Aralık 2017 Salı 15:59
‘Trabzon İl Halk Gazetesi’ çıktı

Trabzon TED Koleji öğrencilerinin yaptıkları  haber ve  röportajlardan oluşan Trabzon İl Halk Gazetesi’nin   tanıtımı Trabzon İl Halk Kütüphanesinde yapıldı. Tanıtım törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti adına katkı veren Nevzat Yılmaz, Cevat Kol, İpek Cansel Şahin,Trabzon TED Koleji müdürü Burcu Gülsoy ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, gazeteyi çıkaran öğrencileri tebrik ederek, “Bu işi mutfağından öğreniyorsunuz. Sizler gelecekte iyi birer gazeteci olacaksınız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Öğrenciler de gazeteyi çıkardıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Son Güncelleme: 13.12.2017 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.