Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Yeşilay el ele

24 Şubat 2022 Perşembe 12:00
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Yeşilay el ele

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi iş birliğinde Trabzon’da bulunan dolmuş duraklarına tanıtım yapıldı. Havaalanı Meydan Dolmuş Durağında yapılan Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tanıtımına Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, durak başkanı Miraç Kocaman, Yeşilay yöneticileri, YEDAM ekibi ve durak şoförleri katıldı. Tanıtımın ardından araçlara YEDAM’ın tanıtım afişleri asıldı.
Yeşilay’a çok önem verdiklerini dile getiren Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Sağlıklı gelecek için sağlıklı nesiller biz de diyoruz ve Yeşilay’a her türlü desteği veriyoruz. Duraklarımızda yaptıkları bilgilendirme toplantısı için de Yeşilay ekibine teşekkür ediyoruz. Bağımlılıktan uzak durmak hepimizin sağlığı için çok önemlidir. Bağımlılıklarla mücadele kapsamında biz de elimizden geleni yapacağız. Şoförler Odası olarak biz de Yeşilay gönüllüsüyüz” dedi.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Ömer Hakan Usta ve ekibine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, “Kentimizin en önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi de şoförler odasıdır. Yaklaşık olarak bin 500 üyesi olan, 5 bin kişiye hitap eden büyük bir aile. Yeşilay paydaşı oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Araçlara asılan tanıtım afişleri ile vatandaşlarımız Yeşilay ve YEDAM’a kolaylıkla ulaşabilecekler” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.02.2022 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.