Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde demokrasi şöleni

Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde yaklaşık 3 haftadır devam eden öğrenci meclis başkanlığı seçim propaganda dönemi renkli görüntülere sahne oldu. 

22 Ekim 2018 Pazartesi 11:14
Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde demokrasi şöleni

Tarihinde ilk kez bu kadar çekişmeli bir seçime tanıklık eden Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nde başkanlığa seçilen Alpgiray Selim, arkadaşlarına bulunduğu vaatleri henüz başkan seçilmeden önce gerçekleştirdi. 

Dünyaca ünlü markalardan Evyap A.Ş. ile yaptığı görüşme neticesinde okula ücretsiz 250 kg sıvı sabun temin eden Selim, bunun yanında öğrencilerin dersleri dört duvar arasında işlemesinin önüne geçmek amacıyla okul kampüsü içerisinde yer alan koruluk alanda açık hava sınıfı oluşturarak bu alana sıralar ve tahtalar koydurdu ve öğretmenlerin bazı derslerini bu açık hava sınıfında işlemesini sağladı. Ayrıca Trabzon Meydan’da birçok firma ve esnaf ile indirim protokolleri imzalayarak Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci, öğretmen, veli ve çalışanlarının bu indirimlerden yararlanmasını sağladı. İndirim protokolü imzalanan yerler arasında sinemadan restoranta, kuaförden giyim mağazalarına kadar 19 farklı firma var. Alpgiray Selim’in başkan seçilmeden önce gerçekleştirdiği bir diğer icraat ise hatıra duvarı oluşturmak oldu. Okulda 5.yılını geçiren son sınıf öğrencilerinin el izlerinin bulunduğu bir hatıra duvarı yapmak isteyen Alpgiray Selim yerel ve ulusal birçok boya ve boyacılık firmasına bu projeyi desteklemeleri için istekte bulundu ve sevindiren yanıt Trabzon'un yeni boyacılık firmalarından biri olan Gül Boyacılık'tan geldi. Okulun önceden belirlenen duvarına beyaz boyanın vurulmasının ardından 12. sınıflar ellerini boyaya batırarak okulda geçen 5 yıllarının izini duvara bıraktılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.