Trabzonlu Muhtar Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkanlığına seçildi

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı olan Aynı zamanda Türkiye muhtarlar konfederasyon başkan vekili de olan Aktürk bugün Ankara da gercekleşen 3. Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonu genel kurulunda genel başkan seçildi.

30 Eylül 2018 Pazar 12:59
Trabzonlu Muhtar Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu  başkanlığına seçildi

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı olan Aynı zamanda Türkiye muhtarlar konfederasyon başkan vekili de olan Aktürk bugün Ankara da gercekleşen 3. Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonu genel kurulunda genel başkan seçildi.Konfedarasyon  genel kuruluna   Trabzon Miletvekilleri  Salih Cora  , Muhammmet BALTA,  Adnan Günnar  ,Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe  Sula  Köseoğlu ,  Trabzon Ortahisar  Belediye  Başkanı  Ahmet Metin Genç,Trabzon Büyükşehir belediyesi genel sekreter yardımcısı  Mustafa Akkkaya Ak parti il başkanı Haydar Revi,,Ortahisar  Ak Parti İlçe Başkanı Temel  Altunbaş, Ortahisar  ziraat odası başkanı Mustafa Bekar katıldı.

Trabzon Muhtarlar  Konfedarasyon  başkanlığı genel kuruluna tek liste  ile  giren  genel  başkan  adayı  Bekir Aktürk   büyük  çoğunluğun  oyunu  alarak   Türkiye  Muhtarlar Konfederasyonu genel başkanı seçildi.

Genel  kurul  öncesinde  Trabzon Milletvekileri ve   bürokratlarınında  ve  trabzon  muhtarlar federasyonu  üyesi  muhtarların  büyük  bir destegini  arakasına  alarak   Genel kurula tek  aday olarak giren Aktürk2ün   Trabzon adına  son derece   sevindirici bir  sonuçla  genel başkan  olması  Tüm Muhtarlar camiasında  sevinç yaşattı. 

İŞ  VE  SPOR DÜNYASININDA  ÖNCÜSÜ  OLDU.

Trabzonlu  Bekir Aktürk  soğuksu  Muhtarlığının yanısıra  eski 1461  spor kulubu başkanlığı da yaptı. Lokma  Tatlı adlı  firmanında    sahibi. Trabzon Muhtarlar federasyonu  kurucusuda  olan   Bekir aktürk  evli ve  3 çocuk sahibi


 

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.