Türk malları kullanımına dikkat çektiler

Hasan Ali Yücel İlkokulu 2/F sınıfı öğrencileri düzenledikleri etkinlikle yerli malı kullanılması konusunda duyarlılık gösterdi

14 Aralık 2017 Perşembe 09:19
Türk malları kullanımına  dikkat çektiler

MİNİKLER BÜYÜK İŞ

Ortahisar Hasan Ali Yücel İlkokulu 2/F sınıfı öğretmeni Emine Ölmez öncülüğünde öğrenciler ve sınıf velileri; Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası münasebetiyle düzenledikleri “Minik Yüreğimde Boylu Boyunca Memleketim Var” isimli etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında okul içerisine stantlar kuran öğrenciler, yerli malı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yaptıkları yöremize özgü ürünlerimizi ve yiyeceklerimizi sergilediler.

TAM NOT ALDILAR

Öğrenciler, davetlilere stant ürünlerinin tanıtımlarını da yaptılar. Öğretmen ve velileriyle birlikte güzel bir etkinliğe imza atan öğrenciler, “Bu ülke bizim yerli malı tüketelim. Bu cüzdan senin harcarken düşünesin. Geleceğine sahip ol harcarken akıllı ol” afişleri ile mesajlarını paylaştı. Stantlar öğrenci velileri, öğretmen ve ziyaretçilerden tam not aldı. Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk’ün de iştirak ettiği etkinliğe öğretmen, öğrenci, velilerin ve çevre sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. 

 SONNOKTA GAZETESİ Yadigar AYGÜN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.