TÜRKAV Trabzon'dan Öğretmenler Günü Mesajı

(TÜRKAV) Başkanı Kenan KURU: Kamu hizmetlerinde önemli varlığı bulunan Kamu Çalışanı Öğretmenlerdir.

24 Kasım 2022 Perşembe 18:05
TÜRKAV Trabzon'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Başkanı Kenan KURU: 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kenan Kuru: Kamu hizmetlerinde önemli varlığı bulunan Kamu Çalışanı Öğretmenlerdir. “24 Kasın Öğretmenler günü” kutlu olsun dedi.

Kamunun bütün alanlarındaki hizmetleri yerine getiren Kamu Çalışanlarıdır. EĞİTİM VE ÖĞRETİM’ le de uygar devlet olunabilmesi için vatan esaslarının tamamen olması ve birbirleriyle bütünleşmesi olmazsa olmazdır. TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; , 24 Kasım, diğer bir ifadeyle “Öğretmenler gününü” kutlarken, nesillerin yetişmesinden geleceğe güvenle bakabilmesinde hizmet ülküsüyle çabası olan Öğretmendir.

Öğretmenlerimizi, gelecek kuşaklara kültür aktarma, kişilik kazandırma gibi üstlendikleri önemi ile sorumluluk taşımaları değerlendirildiğinde TÜRKAV olarak tebrik ediyorum. Ayrıca, objektif ve gerçekçi sorumluluklarını yerine getirerek her türlü fedakârlığa karşı sundukları hizmetler için de Öğretmenlerimizin hakkını TÜRKAV olarak teslim ediyoruz.

Dilin, milletlerin tarihinde önemli yeri ve varlığı bulunmaktadır. Değişlik coğrafyalarda, ayni dili konuşanların, değişik lehçeleri kullanmaları sonucu kişiler arasında köklü bir yakınlık, sevgi ve saygı bağları için dil birliği bilincini verende Öğretmendir.

Çeyrek asırdan fazla demokrasiye hizmet eden TÜRKAV, Ülkemizde çok değerli insanlar yetiştirdiği bilinmektedir. Kamu yönetiminden, bilim hayatından her alanında var olan Kamu hizmetlerinde bu değerli insanların büyük hizmetleri olmuştur/ olmaya devam etmektedir. Bu vesileyle, bu gün hepsine TÜRKAV adına ayrı, ayrı, teşekkür ediyorum. Ve haklarının teslim edilmesini ifade ediyorum.

“24 Kasın Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun”

Son Güncelleme: 24.11.2022 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.