Üstü açık altı kapalı

Kaşüstü’nde dalçıkın bitirilmesi yılan hikayesine döndü

28 Ağustos 2018 Salı 09:39
Üstü açık altı kapalı

Dalçık projesinde üst yol ve kavşak düzenlemeleri bitirilerek hizmete açılırken alttan geçecek yolun ise bitirilerek hizmete bir türlü hizmete açılmaması tepkilere neden oluyor

VATANDAŞ MERAK EDİYOR

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü mevkiinde dalçık projesinin bitirilmesi yılan hikayesine döndü. Dalçık projesinde üst yol ve kavşak düzenlemeleri bitirilerek hizmete açılırken alttan geçecek yolun ise bitirilerek hizmete bir türlü hizmete açılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Vatandaşlar alt yolun neden hizmete açılmadığını merak ederken Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Semi Hamzaçebi’den açıklama geldi.

EN GEÇ KASIM’DA TAMAM

Hamzaçebi, dalçıkta problem olmadığını belirterek “Orada bir yerleşim var. Bunun içinde altyapı var. Yol çalışmaları yapılırken orada borulara rastlıyorsunuz. Bununla ilgili süreçte uzuyor. Çünkü o boruların başka yere taşınması gerekiyor. Firma çalışanları gece gündüz çalışıyoruz. Ama aldığımız duyumlara göre inşallah dalçık Ekim veya Kasım ayında hizmete açılacak. Şuanda zaten üst yolu hizmete açtılar” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.