Uzun:yoksullukla mücadele için yolsuzlukla mücadele edilmeli

Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Türkiye’de yoksullukla mücadele için yapılması gereken ilk adım yolsuzlukla mücadele olmalıdır dedi.

17 Ekim 2018 Çarşamba 15:41
Uzun:yoksullukla mücadele için yolsuzlukla mücadele edilmeli

Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada ,Tarımın bitirildiği, enflasyon baskısı ile alım gücünün düşürüldüğü, zenginin daha zengin fakirin daha muhtaç duruma getirildiği, yandaş uygulaması ile toplumsal kutuplaşmanın perçinlendiği, saraylarda yaşayanların ekmeğinin peşinde olanlardan koptuğu günümüz yönetilemeyen Türkiye’sinde Yoksullukla Mücadele için yapılması gereken ilk adım YOLSUZLUKLA MÜCADELE olmalıdır. Toplumun büyük bir kesiminin içinde çırpındığı yoksulluk kavramının başat faktörü o toplumu yöneten azınlıkların sefalarının sürmesi için yaptıkları yolsuzluktur.

Son Güncelleme: 17.10.2018 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.