Vakfıkebir ekmeği fuarın yıldızı oldu

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Trabzon tanıtım günleri etkinliğinin yıldızı Vakfıkebir ekmeği olmuştur dedi.

23 Eylül 2018 Pazar 14:05
Vakfıkebir ekmeği fuarın yıldızı oldu

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Trabzon tanıtım günleri etkinliğinde Trabzon Tv'ye yaptığı açıklamada , bizim bu tür etkinliklere katılma sebebimiz ilçemizi tanıtmak buradaki hemşerilerimizle birlikte olup hasret gidermek, diğer taraftan da markalarımızı tanıtmak bunu herkes biliyor.

Vakfıkebirimiz  ekmeğiyle meşhur bir ilçemiz ve 3 Ağustos tarihinde de ekmeğimizin coğrafi işareti alınmış tescillenmiş bir ürünümüz bunun tanıtımını yapıyoruz .Vakfıkebirin diğer değerlerini de buradaki  kendi hemşehrilerimize hem de  başka illerden gelen vatandaşlarımıza tanıtma fırsatı buluyoruz . Bizleri burada bir araya getiren bu organizasyonu düzenleyen Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.