Vali Ustaoğlu'ndan Başkan Hakan Usta'ya Ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’yı ziyaret etti.

10 Mayıs 2022 Salı 12:10
Vali Ustaoğlu'ndan Başkan Hakan Usta'ya Ziyaret

Ömer Hakan Usta ve yönetimi ile yaklaşan turizm sezonu öncesinde istişarelerde bulunan Vali Ustaoğlu, “Yönetiminizle birlikte Trabzon’umuz için inşallah hayırlı işler yaparsınız. Yönetiminizle büyük çaba içindesiniz. Bizimle sürekli istişare yapıyorsunuz. Trabzon ulaşım konusunda kararlı adımlarla atmıştır. Yeni yönetim ile ulaşım, duraklar, park düzenleri ile alakalı çalışmalar yaptınız. Şehrin üstünde marka değer olan Trabzonspor var. Şampiyonlukla ivme kazandı. Trabzon ülke sınırlarının dışına aştı. Önümüzdeki süreçlerde bu kentimize olumlu yansıyacaktır. Pandemi sonrası sürecin de karşılıklarını görüyoruz. Körfez ülkeleri başta olmak üzere turistler giriş yapmaya başladı. Trabzon’umuz yaz dönemi ciddi misafir ağırlayacak. Burada size de büyük sorumluluk düşüyor. Trabzon'un yükselen imajına hep birlikte değer katacağız. Hepimize büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Trabzon ismi her yerde konuşuluyor” dedi.

Oda Başkanı Ömer Hakan Usta, “Göreve ilk geldiğimizde elimizi taşın altına koyduk. 20 yıllık süreci ele aldık. Araçları değiştirdik. Akabinde şoförlerimize sizlerin ve belediyenin de desteği ile eğitim verdik. Eğitim programlarını bitirdikten sonra sertifika verdik. Artık herkes şoförlük yapamayacak. Mesleğimizi belli bir kritere getireceğiz. Aldığımız radikal kararlar esnafımızın da takdirini kazandı. Maraş Caddesinin kapanmasıyla Meydan bölgesinde bir sıkıntımız var. Alınacak her karara da saygı duyarız. Esnafımız meydana geçemiyor. Esnaf da halk da bundan şikayetçi. Doğu hatlarından gelenler batıya gitmek için postaneye kadar yürümek durumunda kalıyor. Hastası, yaşlısı, elinde çantası olan var. Vatandaşımız da mağdur oluyor. Günü kurtarmaya çalışıyoruz. Esnafımız şu an evini zor geçindiriyor” diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.05.2022 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.