Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu , Çamlıktepe heyelan alanını incelediler

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Araklı ilçesi Çamlıktepe heyelan alanındaki incelemelerde bulunarak Erenler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldiler.

16 Ağustos 2019 Cuma 13:50
Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu , Çamlıktepe heyelan alanını incelediler

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Araklı ilçesi Çamlıktepe heyelan alanındaki incelemelerin ardından ilçedeki Erenler Mahallesi sakinlerini ve esnaflarını ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen’in eşlik ettiği ziyarette esnafa bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Ustaoğlu, bir çay ocağını giderek ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Ustaoğlu, devletin kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 16.08.2019 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.