Yeni yılda kapkara !

Trabzon’un önemli turizm alanlarından Sera Gölü, yeni yıla kapkara görüntüsüyle girdi. Prof. Dr. Turan Özdemir adeta isyan etti.

02 Ocak 2020 Perşembe 09:14
Yeni yılda kapkara !

KENT MERKEZİNE YAKIN

Trabzon’da Uzungöl’e “kent merkezine yakın olma avantajıyla” alternatif olma özelliğindeki Sera Gölü,  kanalizasyon akıtıldığı için kirlenmeye devam ediyor. DSİ Bölge Müdürlüğü, bir süre önce gölde toprak temizleme çalışması yaparken göl istenilen güzel görüntüsüne kavuşamıyor. Bunun nedeni ise göle kanalizasyon akıtılması.

SAĞIR VE DİLSİZLER

KTÜ Fen Fakültesi Öğretim Üyesi, Sera Gölü’nün 2020 yılının ilk gününde önceki günlere nazaran daha kötü hâlde olduğunu belirterek “Devlet yetkililerimiz sağır ve dilsiz. Bir tek muhtarımız sesini çıkarıyor. Sera Gölü artık göz göre göre bataklığa dönen bir göldür. Buna bir dur denmelidir.” ifadelerini kullandı.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.