Zigana zirvesi

Zigana Zirvesi adlı sempozyumun 5.si 24 Kasım'da Trabzon-Maçka’da Zigana bölgesinde düzenlenecek.

19 Kasım 2018 Pazartesi 11:05
Zigana zirvesi

Felsefe Sanat Bilim Derneği tarafından Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in öncülüğünde iki yılda bir Trabzon’da düzenlenen Zigana Zirvesi adlı sempozyum etkinliğinin beşincisi, 24 Kasım 2018 tarihinde (Cumartesi) “Atatürk, Çağdaş Uygarlık ve Anti-Emperyalizm” konusunda Trabzon-Maçka’da Zigana bölgesinde gerçekleşecek. 

Etkinliğe konuşmacı olarak FMV Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Örsan K. Öymen, Deniz Harp Okulu eski Komutanı ve Oda TV yazarı E. Tuğamiral Türker Ertürk, Gazeteci-Yazar ve Oda TV yazarı Nihat Genç katılacak.

Maçka-Hamsiköy-Bekçiler Mevkii’nde Zigana Tatil Köyü Tesisleri’nde (Zitaş Tesisleri) gerçekleşecek olan sempozyum herkese açık olduğu, katılmak isteyenler için aynı gün sabah 11.30’da Otogardan Trabzon – Zigana otobüs seferi düzenleneceği bildirildi.

Son Güncelleme: 19.11.2018 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.