Zorluoğlu dolmuş dönüşümü üzerine konuştu! "Direten olursa men ederiz"

Zorluoğlu: “Dönüşüm tarihinin uzatılması için alınmış karar yok. Tarih için tekrar görüşebiliriz ama eninde sonunda bu dolmuşlar değişecek. Eğer değişmemekte direten olursa trafikten men ederiz.”

08 Şubat 2021 Pazartesi 13:51
Zorluoğlu dolmuş dönüşümü üzerine konuştu! "Direten olursa men ederiz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu dolmuş modernizasyonu ile ilgili konuştu. Zorluoğlu, “Modernizasyonun söylediğimiz tarihte bitmesini arzu ediyoruz. Yeniden değerlendirme yapacağız ama sürekli tarih uzatılarak bir yere varamayız. Pandemi gibi özel bir durumla karşı karşıyayız ancak bunu her seferinde ortaya sunmanın bir anlamı yok. Hat sahipleri, vatandaşımızı da düşünmeli.” dedi.

YENİLER MEMNUN ETTİ
Zorluoğlu: “Yeni araçların Trabzon’a katkısı ortada. Vatandaş yeni araçlardan memnun ve bu araçlar şehirde sevildi. Artık konforlu hizmet veriliyor. Dönüşüm tarihinin uzatılması konusunda şuanda alınmış bir karar yok. Tarih için tekrar görüşebiliriz ama eninde sonunda bu dolmuşlar değişecek. Dolmuş modernizasyonunda kararlıyız ve bunu tam anlamıyla hayata geçireceğiz.”

FIRTINA KOPARTIRIZ
Zorluoğlu ayrıca, “Eğer değişmemekte direten olursa trafikten men edreeriz, gerekirse fırtına kopartırız. O hatlara da Belediyemizin otobüslerini koyarız.” dedi. Dolmuş modernizasyonu için son tarih olarak 1 Mart 2021 olarak açıklanırken, 689 dolmuşun 96 tanesi değişmiş durumda.

SONNOKTA GAZETESİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.