Ak Parti'den Ankara çıkarması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı ,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret ettiler.

17 Ocak 2019 Perşembe 09:44
Ak Parti'den Ankara çıkarması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta'yı makamında kabul etti. 
Trabzon kendileri için her zaman özel olduğunun altını çizen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak " Trabzonlu hemşerilerimizden tek beklentimiz Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaları. Trabzon liderine her zaman omuz vermiş, destek olmuştur. 31 Martta da üzerine düşeni yapacaktır." dedi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'a ve AK Parti Teşkilatına verdiği desteklerden dolayı Bakan Albayrak'a teşekkür ederek "Trabzon’ a 2018 yılında vermiş olduğu yaklaşık 40 milyon TL değerinde asfalt malzemesinden, Trabzonspor’a vermiş olduğu desteklerden ve Amatör spor kulüplerinin sorunlarını çözdüğünden dolayı çok teşekkür ediyoruz."dedi. 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu da Bakan Albayrak'tan Trabzonspor'a hizmet noktasında destek istedi. 

Trabzonspor’ un başarısı için üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Bakan Albayrak, Haydar Revi nezdinde Trabzon teşkilatına ve Büyükşehir Belediye Başkan adayına başarılar diledi.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve İl Başkan Yardımcı Mustafa Usta ile birlikte ziyaret ederek yerel seçimler için istişarelerde bulunanan Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Bakan Varank'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi daha sonra Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. İl Başkanı Revi,zaman ayırıp makamında bizleri kabul eden Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş başkanımıza seçimlerle ilgili yereldeki çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Trabzonlu hemşehrilerimize selamlarını ileten Genel Başkan Vekilimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2019 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.