Akçaabat’ın hakkını yedirmeyiz

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akbulut’tan net mesaj: Akçaabat’ın hakkını yedirmeyiz

15 Mart 2019 Cuma 14:01
Akçaabat’ın hakkını yedirmeyiz

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut Akçaabat’ın tavrını önemsemeden yapılan dayatmalara karşı çıkacaklarını belirterek tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Akçaabat’ın geleceği için sahilden geçirilecek yola, Yıldızlı’nın doğal koyuna konulmak istenen arıtma tesisine karşı çıktıklarını belirten Akbulut “Akçaabat’ın hakkını kimseye yedirmeyiz. Akçaabat’ın, Akçaabatlının istemediği projeleri yaptırmayacağız.” dedi.

AKÇAABAT UYANIŞA GEÇTİ

05.30’da Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin Mersin durağında şoför esnafıyla bir araya gelen Akbulut, burada şoförlerin kura çekerek duraktan çıkma sırasını belirlemesine eşlik etti. Daha sonra Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltı yapan Akbulut, her iki ziyarette yaptığı açıklamada Akçaabat’ın uyanışa geçtiğini ve birliktelik yakaladığını belirterek “Umarım bu uyanış daha yüksek bir sesle gerçekleşir.” diye konuştu.

HERKESLE KONUŞACAĞIZ

“Biz uyanışı daha büyük bir tempoyla harekete geçireceğiz.” diyen Akbulut şöyle devam etti: “Hep beraber Akçaabat’ın hakkını, hukukunu savunacağız. Kimseye de Akçaabat’ın hakkını yedirmeyeceğiz. Akçaabat Belediyesi artık herkesle konuşan, tanışan, ortak akla önem veren bir durumda olmalıydı. Biz bunu gerçekleştireceğiz. Bölücü terör örgütü sempatizanları dışında hiçbir siyasî partiyi ötekileştirmeyen, sevgi dilini esas alan bir yaklaşımla hareket edeceğiz.”

DÜŞÜNENLER DÜŞÜNMESİNLER!

Kavaklı’dan Beşirli’ye kadar denizi doldurarak yol yapmayı düşünenlere seslenen Akbulut “Düşünmesinler! Çocuklarımızın, Akçaabat’ımızın geleceği için bu projeye karşı duracağız. Açıkça söylüyorum: Yaptırmayacağız. Vatandaşımızdan alacağımız destek bu kararlılığımızın en önemli gücü olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.