Aksoy:Trabzon'un sorunlarını biliyoruz çözmek için adayız

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy,Trabzon'un sorunlarını biliyoruz çözmek için adayız dedi.

05 Aralık 2018 Çarşamba 13:50
Aksoy:Trabzon'un sorunlarını biliyoruz çözmek için adayız

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, bugün Trabzon basını ile bir araya gelerek projelerini açıkladı.İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Trabzon’da Ciddi bir trafik problemi var. Çok daha büyük trafik sorunu ile karşı karşıya kalacağız.  Trabzon’da bölgemizde ki fındık konusu zaten artık o kadar belirgin durumdaki fındık üreticilerinin tepkilerini görüyoruz. Bu sonuçlar bu bölgeyi son derece olumsuz tabloya sürüklemiş durumda.  Yine İmar uygulamaları son derece objektif gerçekleştirilmeli. Eş değerlik sağlanmalı. 18 C konusu son derece önemli bir konu.  Reşadiye Kavşağı başlamadan önce çözüm üretmeyeceğini o zaman çok söyledik. Paranın kullanım maliyeti, yıkım maliyeti bazen nostalji olsun diye üzerinden kimse geçmiyor ben aracımla geçiyorum. Bu hatalı yatırım. Bugün belki 50 milyon TL Trabzon ekonomisine zarar üretmiş. Trabzon'un büyük başarılar ortaya koyması gerekiyor Bunlar artık açıkça görülüyor.”
 

“Çok büyük başarılar ortaya koyması gereken Trabzon, geri kalmış önemli yıllarını boşa harcamış. Bundan hepimiz etkilendik. Bu şehirde yaşayan herkes bu olumsuz sonuçları yaşıyor. Bu devam ederse çok daha olumsuz sonuçları yaşayacağız. Bu tabloyu Allah’ın izniyle değiştireceğiz.  Zigana tüneli bitince trafik artışına neden olacak Kendi kendini finanse eden Güney Çevre Yolu. Güney Çevre Yolunu yapacağız. Doğal gübre konusu var. Bunu Türkiye ekonomisi için önemli görüyorum. Bunun deneme çalışmalarını yaptık önemli sonuçlar aldık. Bu bölgemizin ve Türkiye’mizin ana zenginliklerinden birisi, sonsuz rezerv olarak değerlendirilen Bazalt, hem mıcır olarak hem gübre olarak hem de fiber ve elyaf teknolojisini oluşturan bu bazalt taşını yapmalı. Doğal bir gübre bu. Gübre böyle bir hazine elimizde var. Biz bu konuyu kullanacağız, işleyeceğiz. Bazalttan da Büyükşehir yararlanmalı. Güney Çevre Yolu yapılabilir.”Bunları hayata geçirmek için göreve talibiz.”




 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.