Araklı partisinin adayıyım

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi,Araklı partisinin adayıyım dedi.

14 Mart 2019 Perşembe 13:44
Araklı partisinin adayıyım

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal eden Çebi, Araklıların kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun olduğunu belirtti.

ARAKLI PARTİSİNİN ADAYIYIM

Her fırsatta “Araklı Partisinin adayıyım” söylemini dile getiren Ümit Çebi, anlaşılan oki Araklı’ya hizmet etmeyi birçok önceliğinin birinci sırasına yerleştirmiş. Geçmişte iki dönem belediye başkanlığı yapmış olduğu Araklı’da ki olumlu gelişimi Araklıların yakinen bildiğini hatırlatana Çebi, tecrübeyi çalışma azmi ve aşkı ile birleştirip yeniden hizmet etmek için yollarda olduğunu söylüyor.

Siyasi çekişmelerden dolayı Araklı halkının zarar gördüğünü vurgulayan Ümit Çebi, “Araklı’nın menfaatlerini siyasilerin kendi mendi menfaatleri önünde görmesi lazımdır.” Dedi. Çebi Sözlerini şöyle sürdürdü:

ARAKLININ ÜMİDİ GELİYOR

“ Daha önce Araklı’ma iki dönem hizmet etme fırsatım oldu. Araklı halkı bu dönemde yapılan hizmetlerin farkındadır. Daha sonra yapılanlarında, yapılması gerekip te yapılmayanların da farkındadır. Siyasi kaygılarla hizmetler geri bırakılmamalıdır. Maalesef geçen sürede kaybeden Araklı halkı olmuştur.Ben her ne kadar siyasi bir partiden aday oldumsa da, her zaman dediğim gibi ben Araklı Partisinin adayıyım. Bana diyorlar başkan hayırdır yeni bir partimi kuruyorsun? Diye. Yeni bir partiye ihtiyaç yok ben yeni bir zihniyete dikkat çekmek istiyorum, o bakımdan bu söylemimi tekrarlıyorum. Kastettiğim şudur; ben asla partizanlık yapmayacağım, hangi siyasi görüşten olursa olsun Araklıda yaşayan herkese eşit ve adil davranacağım. Bana oy verene de vermeyene de hizmeti götürürken adaletle ve eşit bir muamele sergileyeceğim. Yani diyorum ki; ey Araklılım, çözüme ulaşmayan sorunların artık çözülmez diye ümidini kaybetme, Araklı’nın Ümit’i çözüm yollarını uygulamak için geliyor. ” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.