Arsin için el ele verelim

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, “Hemşehrilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte ilçemizi yönetmeye talibiz. El ele vererek ilçemize hizmet etmeye talibiz” dedi.

30 Kasım 2018 Cuma 11:02
Arsin için el ele verelim

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Arsin Şoförler Odası Başkanı Murat Ateşoğlu, Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Arsin Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Sarıalioğlu yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Arsin Şubesi Başkanı Raif Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Şaban Bülbül, ilçe esnafı ile de sürekli bir araya geliyor.

Sokakta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Şaban Bülbül, Arsin’in geleceği konusunda fikir alış verişinde bulunuyor. Hemşehrilerine Arsin’den beklentilerini ve gelecekte nasıl bir Arsin istediklerini soran Bülbül, onların fikirlerini alıyor. Bugüne kadar hep Arsin’in hep daha iyi noktalara gelmesi için elini her zaman taşın altına koyduğunu ifade eden Şaban Bülbül, “Dünyaya gözlerimizi açtığımız ve bugünlere gelmemize katkısı olan bu topraklara olan vefa borcumu ödemek için yola çıktım. Bu ilçe her şeyi hak ediyor. O nedenle ilçemizi daha iyi noktalara getirmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet sevdası ile çıktığımız bu yolda hemşehrilerimiz bizim en büyük destekçimiz ve gücümüz olacaktır. Hemşehrilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte ilçemizi yönetmeye talibiz. El ele vermeliyiz. O nedenle onların çizeceği rota bizim için çok önemli. Fikirleri ile bize yön verecekler, biz de gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.