Arsin'in geleceğini planlıyoruz

Ak Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, "Gençlerimizin yaşamaktan zevk alacağı, ilçemize gelenlerin örnek göstereceği bir Arsin planlıyoruz" dedi.

09 Aralık 2018 Pazar 16:31
Arsin'in geleceğini planlıyoruz

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin'de hemşehrileri ile buluşmaya devam eden Bülbül, onlardan aldığı fikir ve öneriler doğrultusunda ilçede olması gerekenler konusundaki projelerine yön veriyor.

İlçede mahalle mahalle, hane hane dolaştığını ve hemşehrilerinin isteklerini önerilerini dinlediği ifade eden Şaban Bülbül, "Onların önerileri ve istekleri doğrultusunda proje ve planlarımıza yön veriyoruz. El ele, birlikte ilçemizi yöneteceğimizi söylemiştik. Onların istek ve beklentileri bizim için çok önemli" diye konuştu.

İlçenin imarı ve yeniden dizaynı konusunda da çalışmalar yaptıklarını vurgulayan bülbül şu ifadeleri kullandı: "İlçemizin imarı ve yeniden yapılanması konusunda önümüzdeki sürecin çok önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Gençlerimizin yaşamaktan zevk alacağı, ilçemize gelenlerin örnek göstereceği bir Arsin planlıyoruz. Herkese her kesime hitap eden ve yaşam ferahı yüksek bir Arsin inşa etmeliyiz. Bunu da Arsinli hemşehrilerimiz ile yapmak istiyoruz. Bu ilçe hepimizin. Bu ilçeye hizmet yapmak da bizim boynumuzun borcudur. O nedenle herkes elini taşın altına koymak zorunda. Biz de bugüne kadar Arsin için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. Şimdi ise daha fazla sorumluluk almak ve ilçemizin ferah düzeyini daha da yukarılara tırmandırmak için göreve talip olduk."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.