Ben o defteri kapattım

CHP’ye yeniden katılması ile birlikte adı Trabzon İl Başkanlığı için gündeme gelen Türker Ertürk öyle bir düşüncesi olmadığını açıkladı.

22 Kasım 2019 Cuma 09:54
Ben o defteri kapattım

HERKES KARŞIMIZDA
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeniden katılan ve adı Trabzon İl Başkanlığı için dillendirilen Türker Ertürk  açıklamalarda bulundu. Ertürk, Türkiye’nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, “Ülke her geçen gün felakete gidiyor. Türkiye çağdaş dünya tarafından ne yazık ki ötekileştiriliyor. Görüyoruz ki herkes Türkiye’nin karşısında. Ekonomi ise yerlerde” dedi.

TEHDİT ÇOK BÜYÜK
CHP’ye yeniden katılışı ile ilgili de konuşan Türker, “2014’te istifa etmiştim ve geri döndüm. Tehdit çok büyük ve tek başına bireysel olarak mücadele artık çok zor. Yeniden atamın, dedemin, babamın partisindeyim. Aralıksız olarak sürdürdüğüm vatan, millet ve çağdaşlık mücadelesini Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında devam ettirme kararı aldım.” açıklamasında bulundu.

BİZ HAKLI ÇIKTIK
Türker, Trabzon İl Başkanlığı için ise “‘2012’de CHP Trabzon’da kötü duruma düşüyor, merkez ilçe dışında ikinci parti bile değiliz üçüncü parti konumuna geldik, ayağa kaldıralım’ diyerek yarışa girdik ve 6 oyla kaybettim. Şimdi o gün kazananlarla durum ortada. Zaman bizi haklı gösterdi. Artık Trabzon’da enerjisi yüksek genç isimlere yer verilmeli. Biz de bu isimlerin arkalarında var gücümüzle oluruz. Ancak benim İl Başkanlığı gibi bir düşüncem yok, o defteri kapattım.” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.