Cevat Kurt:Hedefimiz üreten bir ekonomi

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

06 Haziran 2018 Çarşamba 14:59
Cevat Kurt:Hedefimiz üreten bir ekonomi

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları Cevet Kurt, Murat Özcan ve İbrahim Baş, Maçka ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karanfil taktim ettiler. İl başkanı Ahmet Yakuphan ve il yönetim kurulu üyeleri ile partililerin de katıldığı programda, milletvekili adaylarına ilgi oldukça yoğundu.

Kendi beldesi olması hasebi ile milletvekili adayı Cevat Kurt’a ayrı bir ilgi ve alakanın olduğu Maçka programında sorulan ilginç sorular da oldu. Bir vatandaşın iktidarı sürekli eleştirmelerinin doğru olmadığını, AKP hükümetinin yaptığı hizmetlerin de olduğunu söylemesi üzerine kısa bir değerlendirme yapan Cevat Kurt, şunları söyledi:

Biz bu eleştirileri yaptığımız zaman bazı arkadaşlarımız diyorlar ki, “Başörtü problemini çözdüler.” Biz de diyoruz ki, “Ahlaki değerleri dejenere etmeden de çözebilirlerdi.”

Diyorlar ki, IMF'nin borcunu sıfırladılar.” Biz de diyoruz ki, “ dış borcu 460 milyar dolara çıkarmadan da sıfırlayabilirlerdi.”

Diyorlar ki, “Yol yaptılar, köprü yaptılar, tünel yaptılar.” Biz de diyoruz ki, “Borçlanarak, geleceğimizi ipotek etmeden de yapabilirlerdi.”

Diyorlar ki, “Okul yaptılar, hastane yaptılar.” Biz de diyoruz ki, “Üretime dönük tesisler inşa ederek de bunları yapabilirlerdi.”

Diyorlar ki, “Kişi başına düşen milli geliri 15 bin dolara çıkardılar.” Biz de diyoruz ki, “Borcu gelir gösterip şişirerek değil, üreten bir ekonomiyle, gerçek ve daha yüksek bir gelir düzeyine ulaştırabilirlerdi.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.