Chp milletvekili adayları belli oldu

Chp milletvekili adayları belli oldu

21 Mayıs 2018 Pazartesi 17:08
Chp milletvekili adayları belli oldu

24 Haziran seçimlerinde yarışacak Cumhuriyet Halk Partisi  Trabzon Milletvekili adayları belli oldu.

CHP listelerinde Saadet Partisi'ne kontenjan açılacağı iddialarının gündeme gelmesinin ardından Trabzon'da da 2. sıranın Saadet Partisi'ne ayrılacağı ve bu ismin Cevat Kurt olacağı belirtilmişti.

İlk sırada Ahmet Kaya'nın olduğu listede 2. ismin Cevat Kurt olması beklenirken Saadet Partisi'nden gelen flaş hamleyle liste yeniden değişime uğradı. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu kendi adaylarını kendi listelerinden göstereceklerini ve CHP listelerine karışmayacaklarını açıklamasının ardından Saadet Partisi listeleri açıklandı ve Cevat Kurt ilk sıradan aday gösterildi.

Böylece CHP'nin ikinci sırasında olması beklenen Saadet Partisi kontenjanı ortadan kalkmış oldu. Bu gelişmenin öncesinde listenin büyük oranda 1. Ahmet Kaya ,2. Cevat Kurt 3. Nuri Aydın, 4. Ferda Kudunoğlu, 5. Emin Uludüz ve 6. Murat Özçilingir şeklinde olacağı belirtiliyordu. Saadet Partisi kontenjanının ortadan kalkmasıyla birlikte CHP'nin 2. sırasının kime verileceği ve listenin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

1-AHMET KAYA

3-HİKMET NURİ AYDIN

4-FERDA KUDUNOĞLU

5-İSMAİL KAYNAR

6-MURAT ÖZÇİLİNGİR

 

Son Güncelleme: 21.05.2018 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.