Dr.Hüseyin Örs :İyi Parti Trabzon'da 1.parti olacak

İyi Parti Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Dr.Hüseyin Örs :İyi Parti Trabzon'da 1.parti olacak dedi.

03 Haziran 2018 Pazar 12:39
Dr.Hüseyin Örs :İyi Parti Trabzon'da 1.parti olacak

İyi Parti Trabzon Milletvekili adayları 24 Haziran öncesi seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Milletvekili adayları Uzun Sokak, Maraş Caddesi, Kunduracılar ve Kemeraltı esnafını ziyaret ettiler.

İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr Hüseyin Örs ,sokak  İyi Parti Trabzon’da  birinci parti diyor, teşkilata yakın arkadaşlarımızla beraber yürüyüş yapalım dedik .Vatandaşlarımız ,dolmuşcu ve esnaf arkadaşlarımız IYI Parti’ye sevgilerini desteklerini gösteriyor. Trabzon’da seçimin favori partisi İyi Parti’dir ,Trabzonlulular bize İyi Parti’ye sahip cıktılar çok mutluyuz .Göreceksiniz İyi Parti Trabzon’da birinci parti olacak ve 25 Haziran sabahı İyi Parti’nin güneşiyle aydınlanan bir sabah olacak. Uzunca bir dönem ihmal edilen, yatırımlardan ve istihdamdan hiç bir pay almayan Trabzon'umuzu aya kaldırmak için İyi Parti olarak sahalardayız güzel bir ekibimiz var pırlanta gibi milletvekili adaylarımızla beraber sokaklardayız onlarla beraber Trabzon'da çok iyi yatırımlar yapacağız ,Trabzon'lu hemşerilerime teşekkür ediyorum, biz İyi Parti olarak bir söz veriyoruz biz milletvekilİ olduğumuz zaman sadece İyi Parti’nin milletvekili olmayacagız .Chp ,Saadet Partisi, Mhp ve Ak Parti'inde milletvekili olacagız ,hemşerilerimiz rahat olsunlar ötekileştiren,ayrıştıran, kutuplaştıran değil birleştiren bir dil kullanacağız. Trabzon'da buna çok ihtiyacımız var Trabzon'un mahallelerini tekrar ayağa kaldıracağız dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2018 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.