Gedikli'den sert açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli,yaklaşan yerel seçim ve adaylıkla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

18 Ekim 2018 Perşembe 12:47
Gedikli'den sert açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde, bazı yerel yayın organlarında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ortahisar İlçesi Belediye Başkan adayının şu veya bu olması gerekir gibi hatta ve hatta daha da ileri gidilerek sanki teşkilatın ağzından çıkmış, teklif edilmiş gibi algı operasyonlarında bulunularak kamuoyu önünde Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarını yönlendirebileceğini sananlar, unutmasınlar ki bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zümrenin telkiniyle hareket etmediği gibi bundan sonra da etmeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi gibi büyük bir camiada yöneticilik yapanlar neyin nasıl ve ne zaman olabileceğine karar verebilecek ehliyete ve dava ahlakına sahiptir.Milliyetçi Hareket Partisi, Lider – Teşkilat – Doktrin ilkesiyle hareket etmekte ve bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emirlerini beklemektedir dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.