Muhammet Balta: 24 Haziran’ın galibi yine biz olacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

05 Haziran 2018 Salı 13:28
Muhammet Balta: 24 Haziran’ın galibi yine biz olacağız

Türkiye Büyük Millet Meclisi  Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon ortahisarda sürdürdü.esnafları tek tek ziyaret eden balta sorunlarını dilendi vatandaşlarla sohbet etti.

Muhammet balta mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada Yakşalık 7 satten  beri Ortahisarımızda esnafımızı vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, vatandaşımız kararını vermiş onu söylemek isterim .Vatandaşımız şunu söylüyor kendine de bir slogan bulmuş her zaman Ak Parti diyor bizleri son derece mutlu memnun ediyor.

Bütün milletvekillerimiz belediye başkanlarımız il başkanımız ilçe başkanlarımız teşkilatımızla sahadayız. Bir taraftan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı yıkmaya geliyoruz yıkacağız diye söylemlerde buluna dursun  bizim  geçmişte neler yaptığımız belli bundan sonrada yapacaklarımızı Trabzon insanına ve Türkiye'ye anlatıyoruz anlatmaya devam edeceğiz .

Biz Ak Parti olarak son derece mutluyuz inşallah Kasım seçimlerinde kırdığımız rekorları da Trabzon'da yenileyeğiz .Bütün teşkilatlarımızla birlik ve bütünlik içinde çalışıyoruz şuan yanımızda aday adaylarımızla sahadayız .Yine aday olmayan milletvekili arkadaşımız Ayşe Sula Köseoğlu sahada bütün ekibimizle beraber kenetlendik, bu bizleri son derece mutlu ediyor .

Son dönemde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu geldi, Of'da, Araklı'da, Ortahisar'da çok büyük bir iftar verdi .Akçaabat'ta mitingler yapıldı ,milletimizin teveccüğü desteği bizleri son derece mutlu ediyor. inşallah 24 Haziran'da da güçlü bir şekilde başta bu Türkiye ve Trabzon'umuza her alanda çok büyük hizmetleri olan herzaman yanımızda arkamızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Trabzon'da en güçlü oylarla cumhurbaşanı seçeceğiz .Bunun yanında Trabzon insanı daha önce olduğu gibi şimdide güçlü bir şekilde bizleri  Ankara'ya göndereceğine gönülden inanıyorum, bu vesileyle bütün hemşehrilerimin ramazanını tebrik ediyorum iyi bayramlar selamlar diyorum dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2018 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.