Trabzon'un oyuna talibim

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, vatandaşın ihtiyaçlarını önemseyen bir anlayışla çalışacağını ve bunun için herkesin oyuna talip olduğunu dile getirdi.

13 Aralık 2018 Perşembe 09:25
Trabzon'un oyuna talibim

VATANDAŞ ODAKLI ANLAYIŞ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi.  Hem Ankara hem de Trabzon kanadında temaslarda bulunan Aksoy, halkın başkanı olmak adına var gücüyle çalışacağını aktardı. Aksoy, vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceğine ve bu anlayışa sadık kalacağına dikkat çekti.

YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ

Akademik donanımlarını Trabzon’un lehine kullanmak ve şehri ileriye taşımak için herkesin oyuna talip olduğunu belirten Prof. Dr. Aksoy,  “Halkımızın bana vereceği güç ile kendileri için çalışacağım” diye konuştu. Önümüzdeki günlerde ilçe ziyaretlerine başlayacaklarına da değinen Aksoy, “Halkımız refah düzeyini daha yükseklere taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

İSTİHDAM OLANAKLARI ARTACAK

Güçlü projelerini Trabzon halkının hizmetine sunacağını dile getiren Aksoy, “Halkımızın gelirlerini ve şehrimizdeki istihdam olanaklarını arttıracağız. Şehrimizin coğrafi zenginliklerini fırsata dönüştürerek ekonomiye katkı sağlayacağız. Genç nüfusa sağlayacağımız iş olanakları ile toplumsal düzenin iyileştirilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.