Turan:yapılamayanları yapmak için geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan,yapılamayanları yapmak için geliyoruz dedi.

24 Şubat 2019 Pazar 12:57
Turan:yapılamayanları yapmak için geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, hız kesmeden gece gündüz çalışmalarına devam ederken Esiroğlu Mahallesi’nde vaatlerinin bir kısmını açıklarken “İktidar partisinden aday değilsiniz, bu kadar yatırımı nasıl yapacaksınız?” sorusunu da cevap verdi. 

ESİROĞLU’NA ŞEHİR MEYDANI

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “Maçka’mızın diğer mahallerine olduğu gibi Esiroğlu’na da hizmetler yapılacak. Tünelin aşağısı, yukarısı ayrımını kaldıracağız. Esiroğlu’na şehir bölge planlaması yeniden yapılacak. Esiroğlu’na şehir meydanı yapacağız. Işıklandırma yapacağız, kaldırımlarını yeniden düzenleyeceğiz. Sabit kadın pazarları yaparak halkımızın tarımsal faaliyetlerine destek vereceğiz. Proje ekibi kuracağız, projelerimizi yaparak teşvikleri artıracağız. Teşvikleri Maçka halkı için talep edeceğiz. Bir kişi için değil, halk için projeler üreteceğiz, kazanacağız, bölüşeceğiz” dedi. 

“ÖNEMLİ OLAN HİZMET AŞKI”

“İktidar partisinden aday değilsiniz, bu kadar yatırımı nasıl yapacaksınız?” sorusuna, “ Şimdi sizlere soruyorum! mevcut belediye iktidar partisinden, 5 yıl görevi boyunca Maçka’mıza neler yapıldı? Arkadaşlar önemli olan insanın hizmet aşkı, hangi partiden aday olduğu değildir. İktidar partisindendir hizmet yapar mantığı görev yapanların hizmet yapmamasıyla beraber ölmüştür. Ben ilçe başkanlığım ve mahalle muhtarlığım dönemimde devletten hakkımız olanı nasıl alındığını ispatlamış bir kardeşinizim. Bir örnek vermen gerekiyorsa, Eskişehir. Uzun yıllardır CHP belediyesinde, belediye başkanlığı yapan arkadaşımızın başarıları dilden dile dolaşmaktadır. Dünya çapında da ödül almıştır.  Maçka’mızın örnek ilçe olması, dünya çapında ödüllendirilmemesi için hiç bir engel yoktur. Bizim derdimiz Maçka, bizim amacımız hizmet etmek, bizler çalışarak halkımızın hakkını ilçemize getireceğiz. Halkın hakkını devletimizden alacağız. Bizler 1 Nisan sabahı başkan olarak güne başladığımızda siyasi ayrımları kaldıracağız. Maçka’mız için birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız” diye cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.