Zorluoğlu, projelerini ilçe adaylarıyla tek tek istişare ediyor

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu,projelerini ilçe adaylarıyla tek tek istişare ediyor

07 Şubat 2019 Perşembe 13:17
Zorluoğlu, projelerini ilçe adaylarıyla tek tek istişare ediyor

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, bir taraftan sahadaki seçim çalışmalarına son sürat devam ederken, diğer taraftan mesaisinin büyük bölümünü büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri eliyle kentte hayata geçirilecek yeni projeleri istişareye ayırıyor.

Trabzon’da Cumhur İttifakı’nın 18 ilçede gösterdiği tüm adaylarla tek tek görüşerek, ilçelerin çözüm bekleyen sorunlarını ve ihtiyaçlarını masaya yatıran Zorluoğlu, böylelikle yakın zamanda gerçekleştireceği proje lansman programında, ilçelerle iş birliği, koordinasyon ve dayanışma içerisinde oldukları mesajını da net şekilde vermeye hazırlanıyor.

Trabzon’un sadece merkezine değil, 18 ilçenin tamamına, büyükşehir belediyesi kaynaklarını, imkân ve hizmetlerini götüreceğini daha önce ifade eden AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, ekip ruhu ve istişare kültürüne önem verdiğini anımsatarak “Bu kapsamda ilçe belediye başkan adaylarımız ile tek tek görüşerek, ilçelerimizin önemli meselelerini istişare ediyoruz. Böylelikle ilçelerimizde yapacağımız hizmetleri önceliyoruz. Cumhur İttifakı’mızın gereği olarak; AK Parti ve MHP belediye başkan adayları arasında her hangi bir ayrım gözetmiyoruz. Daha önce de ekibimizin önemli paydaşları olarak nitelendirdiğim ilçe belediye başkan adaylarımızın tamamıyla bu anlamda geleceğin modern ve daha yaşanabilir Trabzon’unu ortaya çıkaracak projeler üzerinde çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 07.02.2019 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.