Zorluoğlu,son hafta merkeze yoğunlaşacak

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu,son hafta merkeze yoğunlaşacak

22 Mart 2019 Cuma 13:44
Zorluoğlu,son hafta merkeze yoğunlaşacak

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, aralık ayı başında, pek çok adaydan önce başladığı seçim çalışmaları kapsamında, şu ana kadar 18 ilçenin tamamını defaatle ziyaret etti.  Geride kalan 3,5 aylık süre zarfında ilçelerin tamamını en az 2 kez ziyaret eden Zorluoğlu, bazı ilçelerde bu sayıyı ikiye, hatta üçe katladı. Özel ziyaretler gerçekleştirdiği ilçelerde ilk turlarda esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla hasbihal toplantıları gerçekleştirip kendisini detaylı şekilde tanıtma yoluna giden Zorluoğlu, sonraki turlarda ise yönetim anlayışı, proje ve vaatlerini detaylarıyla anlatarak, pekiştirdiği ilişkilerin sandığa da ‘evet’ olarak yansımasını beklediğini belirtti.

4 X 4 DESTEK GÜVENCESİ

Tanıtma-benimsetme faslını çabuk geçen Zorluoğlu, haftalar ilerledikçe AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programların yanı sıra, her hafta kente gelen bir başka bakanın Trabzon’a özel olarak düzenlediği saha çalışmalarına katıldı. Bu anlamda hem Trabzonlu 4 bakandan hem de partisinin 4 Trabzon milletvekilinden beklediği desteği fazlasıyla gören Zorluoğlu, bu desteğin başkan seçilmesi halinde, projelerinin hayata geçirilmesi için kaynak temini anlamına geldiğini de vatandaşlarla her buluşmasında dile getirdi.

Son olarak Beşikdüzü ilçesinde temaslarda bulunan, sonrasında da Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim’in proje tanıtım toplantısına katılmak üzere Akçaabat’a giden Zorluoğlu, gittiği bu ilçelerde de hemşehrilerine bu doğrultuda beyanlarda bulundu.

Beşikdüzü’nde esnaf ziyaretleri yapan ve seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Zorluoğlu, ardından hasbihal ettiği hemşehrilerinden, kendisine seçimde de aynı teveccühü göstermelerini istedi. Daha sonra Akçaabat’a geçen Zorluoğlu, burada katıldığı ilçe belediye başkan adayı Ekim’in proje tanıtım toplantısında Akçaabat için planlanan projeleri oldukça beğendiğini söyledi. 

“GÜVENİLİR BİR BAŞKAN OLMAYI HEDEFLİYORUM”

Toplantıya katılanlara hitabında, seçimlere bir haftaya yakın bir zaman kaldığını ve sonrasında demokrasi bayramı yaşayacaklarını anlatan Zorluoğlu, “Projelerimi daha önce kamuoyu ile paylaşmıştım. En büyük projem yeni yönetim anlayışımız olacak. Adalet ve hakkaniyeti öne çıkarıyorum. Öte yandan güvenilir bir belediye başkanı olmayı hedefliyorum” dedi. 

BÜYÜKŞEHİRDE SAĞLAM BİR EKİP KURACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesi’nde sağlam bir ekibe ihtiyaç duyulduğunu belirten Zorluoğlu, “Sağlam bir ekip kurma çalışmalarını yapıyoruz. Ehliyet ve liyakat konusuna çok önem veriyoruz. Yükümüzü alacak bir ekip kuracağız. Akçaabat ile ilgili özel dokunuşlarımız olacak. Turizm başta olmak üzere, çevre alt yapı projeleri ve Akçaabat'tan Yomra'ya kadar uzanacak hafif raylı sistem projelerimiz ilçenin değerini daha da artıracak. Biliyorsunuz; Akçaabat kültür-sanat şehridir. Akçaabat’ta daha fazla müzik, daha fazla şiir, daha fazla tiyatro etkinliği düzenlenecek. Öte yandan Moloz’dan Akçaabat’a kadar sahil düzenlemesi yapılacak” İfadelerini kullandı.

Günün ilerleyen saatlerinde Ortahisar’da da çeşitli temaslarda bulunan Zorluoğlu, yerel bir radyo ve televizyon kanalının ortak canlı yayınında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Daha sonra Türkiye Kamu-Sen’in Trabzon İl Başkanlığını ziyaret eden Zorluoğlu, burada gerçekleştirilen toplantıda ise, başkan Coşkun Dilber ile Kamu-Sen Trabzon şubelerinin başkan ve yöneticilerinin yönelttiği sorulara cevap verdi. 

Öte yandan Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun, seçime bir hafta kala şehir merkezine yoğunlaşacağı ve programlarının büyük çoğunluğunu Ortahisar ilçesinde gerçekleştireceği bildirildi.

Son Güncelleme: 22.03.2019 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.