Hekimoğlu kaleyi sağlama aldı

Başarılı file bekçisi Mustafa Hoşoğlu, Hekimoğlu Trabzon FK ile yeniden sözleşme imzaladı.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:18
Hekimoğlu kaleyi sağlama aldı

Daha önce Hekimoğlun'da  4 sezon forma giyen başarılı file bekçisi Mustafa Hoşoğlu, Hekimoğlu Trabzon FK ile yeniden sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor formasını giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci iki yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver hazır bulundu. Yavuz Şanver yaptığı açıklamada; “Mustafa Hoşoğlu geçmişte bu kulübe hizmet etmiş şampiyonluk yaşamış hem futbolu ile hemde karakteri ile düzgün bir arkadaşımız. Haliyle kendisini aramızda görmekten son derece mutluyuz. Mustafa ve diğer kaleci arkadaşlarımızla birlikte kaleyi sağlama aldığımız düşünüyoruz. İnşallah sezon sonunda beklentilerimizi boşa çıkarmayacaklar. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren veren Yavuz Şanver, şunları söyledi; “Hekimoğlu Trabzon FK’nın yarışmacı ve yetiştirici bir kimliği var. Yarışmayan bir takımda yetiştirmek çok zordur. Hem genç hemde tecrübeli oyuncuları bir arada bulundurarak güzel bir sentez ortaya koymaya çalışacağız. Yaptığımız transferlerin hepsine güveniyoruz. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirmelerini istiyoruz. Kendi kadromuzun yüzde 80 ‘nin muhafaza ettik. 1. Amatör kümeden ve Bölgesel Amatör Ligden de oyuncular kattık. Daha önce bu ligde oynamış oyunculardan tecrübeli isimleri de transfer ettik. Amacımız yarışmacı, seyir zevki yüksek ve beklentilere cevap verebilecek bir takım olmak”

Mustafa Hoşoğlu’da yaptığı açıklamada “yeniden hem memleketime hemde yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Eskiden futbol oynadığın bir kulüpten yeniden tercih edilerek transfer edilmem benim için gurur verici. Demek ki olumlu intibalar uyandırmışız. Bana güvenenleri ve inananları mahcup etmeyeceğim” dedi.

Mustafa Hoşoğlu’nun kariyeri

Aslen Trabzon’un Köprübaşı İlçesinden olan Mustafa Hoşoğlu, 15 Haziran 1989 yılında Samsun’da doğdu. Futbola Samsunspor alt yapısında başlayan Mustafa Hoşoğlu, aynı zamanda KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünü dereceyle bitirdi.

Oynadığı Kulüpler: Samsunspor, Sürmenespor, Beşikdüzüspor, Hekimoğlu Trabzon FK, Erzinspor, Çatalcaspor

Mustafa Hoşoğlu’nun TFF 2. Ligde 6, TFF 3. Ligde 159 resmi müsabakası bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.