Milli takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve İsveç maçları aday kadrosu açıklandı

31 Ağustos 2018 Cuma 15:29
Milli takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde 7 Eylül'de Trabzon'da Rusya ve 10 Eylül'de deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroya Trabzonspordan  Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür davet edildi.

A Milli Takım, 3 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı saat 21.45'te başlayacak.

İsveç ile Türkiye arasında Solna kentindeki Friends Arena'da oynanacak UEFA Uluslar Ligi müsabakası ise saat 20.45'te başlayacak.

Son Güncelleme: 31.08.2018 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.