Ağaoğlu, TS Club'ta forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu TS Club mağazamızda forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

11 Temmuz 2019 Perşembe 09:23
Ağaoğlu, TS Club'ta forma, Passolig gişesinde kombine satışı yaptı

Başkanı Ahmet Ağaoğlu  TS Club Sadri Şener Mağaza’ya giderek hem taraftarlara forma satışı yaptı hem de formaları imzaladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Başkan Ağaoğlu, taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan, TS Club’ın ardından kombine satışının yapıldığı Meydan Atatürk Alanı’ndaki Passolig gişesine gitti. Burada da yeni sezona yönelik kombine satışı gerçekleştiren BaşkanAhmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Malum, ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Mali yapımızı düzeltmemiz lazım. Biz yeni sponsorluklar, loca satışları ve yeni projelerimizle gayret gösteriyoruz. Ama sadece bizim mücadelemiz yeterli olmuyor. Kulübümüzün yeni sezon öncesi taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacı var. Yeni bir sezonda, yeni heyecanlar ve yeni mutluluklar yaşayacağımız taraftarlarımızla bir araya geldik. Gerek forma gerekse kombine alarak sezon boyunca bizim yanımızda olacak taraftarlarımıza bir jest yapmak istedim. Bu yıl hem saha içinde hem de saha dışında geçtiğimiz yılki performansımızın üstüne koymamız lazım. Takımımız gerekeni yapacaktır, taraftarımızın da gereken hassasiyeti göstereceğinden eminim. Formalarımız ve tüm TS Club ürünlerimiz birbirinden güzel. İnşallah tüm taraftarlarımız geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da bizimle her alanda #yanyana olacaktır. Bütün taraftarlarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Bunun yanında kombine satışı da yaptım. Bu benim için mutluluk verici. Taraftarlarımız stadyumumuzu bu sezon tamamen doldurmalı. Onlara güveniyorum. #BizBize Yeteriz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.