Emniyet Müdürü Alper Galatasaray maçı öncesinde taraftar grupları ile biraraya geldi

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzonspor taraftar grupları dernek başkanlarıyla, Polisevinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

29 Kasım 2019 Cuma 13:45
Emniyet Müdürü Alper  Galatasaray maçı öncesinde  taraftar grupları ile biraraya geldi

Trabzonspor’un başarısı ve stadyum güvenliği için taraftarlarla birlikte olmanın büyük önem arz ettiğini belirten Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper,  sportmenliğe yakışır şekilde gerçekleşeceğine inandığı, Trabzonspor-Galatasaray müsabakasında Trabzonspor’a başarı dileklerinde bulundu.

Taraftar grupları dernek başkanları misafirperverliklerini gösterip takımlarını en güzel şekilde destekleyeceklerini ve bu maçı alacaklarını belirttiler.

Samimi geçen sohbet sonrası günün anısına, emniyet müdürlüğünce hazırlanan duvar saati ve 2020 takvimi hediye edildi. Taraftar Grupları Dernek Başkanlarıda Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'e Trabzonspor atkısı hediye ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.