Fırtına Göztepe karşısında

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında bu akşam Göztepe'yi konuk edecek.

05 Şubat 2018 Pazartesi 09:06
Fırtına Göztepe karşısında

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında bu akşam Göztepe ile karşılaşacak.Medical Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ligin son 3 haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 1-1, Atiker Konyaspor ile 2-2, sahasında da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, Göztepe karşısında galibiyet hasretine son vererek zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Karadeniz ekibinde Portekizli oyuncu Joao Pereira kart cezası, Burak Yılmaz'da sakatlığı nedeniyle Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Pereira'nın yerine sağ bekteKamil Ahmet Çörekçi'ye, forvet hattında da Burak Yılmaz'ın yerineHugo Rodallega'ya görev vermesi bekleniyor. Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle görev yapamayan Filip Novak ise sol bekte forma giyebilecek.

Sarı-kırmızılı ekipte ise sakatlığı bulunan Hakan Çinemre bu akşamki maçta forma giyemeyecek, Ömer Şişmanoğlu'nun durumu ise daha sonra belli olacak.

TRABZONSPOR - GÖZTEPE

STAT: Medical Park

HAKEM: Hüseyin Göçek

SAAT: 20.00

TRABZONSPOR: Onur, Kamil Ahmet, Hubocan, Jan Durica, Novak, Okay, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Olcay, Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GÖZTEPE: Beto, Tanju, Kadu, Kosanovic, Traore, Tayfur, Poko, Selçuk, Castro, Halil, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.