Karaman,önemli bir maçtı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman,önemli bir maçtı kazandığımız için mutluyum

24 Aralık 2019 Salı 08:56
Karaman,önemli bir maçtı

Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0’lık galibiyetle sonuçlanan Konyaspor karşılaşması sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Zor bir müsabaka oynadığımızı belirten Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, “Her iki takım açısından da son derece önemli bir müsabakaydı. Zirveyi bırakmama, zirve mücadelesini devam ettirme adına gayretimiz varken Konyaspor da iyi oynadığı dönem içerisinde kritik maçlarda puan kaybı yaşadı. Dolayısıyla onlar için de son derece önemli bir müsabakaydı. Genel anlamda saha içerisinde dostane ve futbol oynamaya çalışan iki takım var. Bu sahadan bugün mutlu ayrılan biziz. Konyaspor’a bundan sonra oynayacağı müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 24.12.2019 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.