Keleşoğlu,bir olalım Trabzonspor'u ayakta tutalım

Trabzon Spor camiasının önemli isimlerinden Erol Keleşoğlu, “Trabzonsporlu çok değerli iş adamları var. Kulübün içine düştüğü dar boğazdan kurtulması için hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” diye konuştu

09 Nisan 2019 Salı 10:06
Keleşoğlu,bir olalım Trabzonspor'u ayakta tutalım

GÜCÜMÜZ FAZLASIYLA VAR

Trabzon Spor caimasına uzun yıllar başarıyla hizmet eden iş adamı Erol Keleşoğlu  çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunun aşılamayacak kadar büyük olmadığını vurgulayan Keleşoğlu, “Bu sorunu çözüm noktasında Trabzonspor’u gönülden bağlı olan işadamlarına büyük iş düşüyor. Bir olursak, diri olursak Trabzonspor’u ayakta tutabiliriz. Bu güç bu büyük camiada fazlasıyla var” şeklinde konuştu.

YÜKÜN ALTINDAN KALKARIZ

“Bu borcu gözümüzde büyütmemiz gerekiyor” diyen Erol Keleşoğlu, “Anadolu ihtilalini yapmış İstanbul hegemonyasını yıkan bir kulüpten bahsediyoruz. Böyle bir büyük camianın bu yükün altında ezileceğini hiç kimse beklemesin. Çünkü biz ne istediğini neleri başarabileceğimizi iyi bilen bir camiayız. Herkes şapkasını önüne koyacak ve Ahmet Ağaoğlu yönetiminin yanında olacak. O zaman güzel yarınlar çok yakın bize olur” diye konuştu.

AĞAOĞLU’NU TAKDİR EDİYORUM

Keleşoğlu, “Trabzonspor’u nasıl yönetmesi gerektiğini iyi biliyor. İyi ki Ağaoğlu var” dedi.

FEDAKARLIK YAPIYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun kısa sürede iyi işlere imza attığını söyleyen Keleşoğlu, “İyi bir insan olabilirsiniz ama iyi bir yönetici olamazsınız sözünü tutarım. Yöneticilik çok farklıdır. Ama Ahmet Ağaoğlu bu iki sözün tam merkez noktası olan işlere imza atıyor. Ateşten gömlek üzerine giymesine rağmen canla başla kulübü düzlüğe çıkarmak için çok şeyden fedakarlık ettiğine şahit oluyoruz.

SEMPATİ DUYULUYOR

Yani Ağaoğlu’nun tutumu  daha önceki başkanlardan bin kat daha iyi. Nereye ne vereceğinin en ince hesabını yapan bir futbol adamı olarak karşımızda duruyor. Kavgacı değil, hep birleştirici bir yolda ilerliyor Ağaoğlu. Şuanda Türkiye’nin en sempati duyulan ekibi Trabzonspor olmuşsa Ağaoğlu ve ekibinin bunda çok önemli rolü var. Kendisini takdir ediyorum” diye konuştu.

ADAM GİBİ ADAM!

Erol Keleşoğlu, “Trabzonspor’un başına uzun yıllar böyle karakterli bir hoca gelmemiştir. Kendisine gerekli şans verilirse en iyisi olur” dedi.

KİBİR YOK!

Trabzonspor yönetiminin Ünal Karaman ile uzun yıllar çalışması gerektiğini belirten Erol Keleşoğlu, “Kulübün değerlerini ön planda tutan, parayı ikinci plana atan bir Ünal Karaman’dan bahsediyoruz. Kimliğinde Trabzonlu yazmasa da Trabzon’u dibine kadar yaşan bir isim. Kibir desen yok. Bordo-Mavili renklere aşık bir isim.  Hırsıyla kulübe iyi şeyler katacağını gösteren bir teknik adamdır Ünal Karaman.

EN İYİSİ OLUR

Trabzonspor’un başına uzun yıllar böyle karakterli bir hoca gelmemiştir. Adam gibi adamdır.  Onun için diyorum ki Trabzonspor için en büyük şanstır Ünal hoca. Onun değerini kıymetini iyi bilmeliyiz. Gerekli şansı ona vermeliyiz. Yönetim uzun yıllar kendisiyle çalışmalı. Gerekli şansı Karaman’a verilirse inanıyorum ki Türkiye’nin sayılı hocalar arasına kendisi ismini yazdırır.”

ŞİMDİ SIRASI DEĞİL

Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın takımda kalması gerektiğini belirten Keleşoğlu, “Trabzonspor genç oyuncuların etinden sütünden yararlanmalı” dedi

ALT YAPI İYİ İŞLİYOR

Avrupa devlerinin radarında olan Trabzonspor’un iki genç yıldızı Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın şuanda satılmaması gerektiğini söyleyen Keleşoğlu, “Ben bu iki oyuncunun etinden sütünden yararlanılması taraftarıyım. Trabzonspor’u yönetenler iyi iş çıkararak alt yapıdan böyle cevherleri Türk futbolunun hizmetine sundu. Sadece iki oyuncu değil, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir’i de yabana atmamak lazım. Şimdi de Murat çıktı.

ŞIMARTMAK YOK!

Bu demek oluyor ki Trabzonspor’un alt yapısı iyi işliyor. Temennim bu gençlerin artarak çoğalması. Trabzonspor’un kendi öz değerleriyle başarıdan başarıya koşması. Ancak şunu da belirtmeden geçmemek lazım. Bunlar daha çok genç ve alacakları çok uzun bir yol var. O nedenle hepimize burada önemli görevler düşüyor. Bu gençleri şımartmamamız lazım. Öyle havaya sokmamalıyız. Giydikleri o büyük formanın ağırlığını taşımaları için destek olmalıyız.”

ESKİDEN SEVDALIKLAR YÜREKTEN Dİ  YÜREKTEN!

Geçmiş yıllarda futbolcuların parayı ikinci planda tuttuğunu söyleyen Keleşoğlu, “Şimdiler de böylemi. Para her şeyin önüne geçmiş durumda. Geçmişte futbolcular yüreğiyle oynar takımını iyi yerlere taşımak için sonuna kadar savaşırdı. Para takım sevdasının önüne geçmezdi. Onlar için forma ve yaptıkları iş kutsaldı. Çünkü tek dertleri kendilerine gönül veren taraftarların yüzünü güldürebilmekti. Şimdi ise yabancı futbolcu alacağının bir taksiti geciktiğinde ortalığı yıkıyor, gözünü karartıyor.  Sonra FIFA’ya koşuyor. Çünkü paranın esiri olmuş. O nedenle diyorum ya eskiden sevdalıklar yürektendi yürekten” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK KELİMESİ 1-2 YIL  DAHA DİLLENMEMELİ

Trabzonspor’un şampiyonluk kelimesini 1-2 sezon daha telaffuz etmemesi gerektiğini söyleyen Erol Keleşoğlu, “Trabzonspor içinde bulunduğu şartlar nedeniyle şampiyonluk kelimesini telaffuz edecek durumda değil. Önemli olan sportif başarıdan çok ekonomik başarıdır. Zaten ekonomik başarı sağlanırsa başarı zaten gelir. Bunun önüne hiç kimse geçemez. O nedenle taraftarlara burada çok önemli iş düşüyor. Başta taraftar bu durumu kabullenmeli. Sonra ise sabretmeli. Gerçi yönetim durumu taraftarlara iyi bir şekilde anlatmış. Yapacağımız tek şey sabretmeyi bilmek” diye konuştu.

FUTBOLUN  SİYASETİ OLMAZ

Trabzonspor’un siyaset üstü bir kulüp olduğunu belirten Erol Keleşoğlu, “Trabzonspor büyük bir camiadır. Bordo-Mavili kulübe hizmet eden hangi partiden olduğuna bakılmaz. Bu durum asla sorgulanmaz. Çünkü tek değer ve önemli olan Trabzonspor’dur. Ve ona hizmet etmektir. Trabzonspor’a gönül vermiş milyonlarca taraftar var. Bu insanların tek odak noktası Bordo-Mavili renklerdir. Asla ayırt edemezsiniz. Seyirci olmadan futbolun tadı olur mu? Olmaz. O nedenle Trabzonspor siyaset üstü bir kulüptür ve hep öyle kalmalıdır” diye konuştu.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 2019-04-09 17:31:11