Trabzonspor'da Sturridge transferinde son perde! İmza atacağı tarih...

Süper Lig’de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililerin, Daniel Sturridge transferiyle ilgili son durum.

20 Ağustos 2019 Salı 15:09
Trabzonspor'da Sturridge transferinde son perde! İmza atacağı tarih...

Trabzonspor, İngiliz golcü Sturridge dün akşam İstanbul'a getirdi; bugün yapılan görüşmede mesafe alındı.Yunan gazetesi Gazzetta'dan Johnny Georgopoulos, Başkan Ağaoğlu ile yaptığı görüşmenin detayları anlattı.

Ahmet Ağaoğlu: "Umarım kesin anlaşmayı yapacağız, yarın sabah her şey netleşmiş olur"

Ahmet Ağaoğlu, “Sturridge ile her konuyu konuştuk. Görüşmeler harika geçti. Anlaşma konusunda büyük bir aşama kat ettik. Umarım kesin anlaşmayı yapacağız. Yarın sabah her şey netleşmiş olur" dedi.

Sturridge ile sözleşme imzalanması bekleniyor

Trabzonspor'un İngiliz golcüyle yarın sabah resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sözleşme 3 yıllık olacak

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Radyospor’da yaptığı açıklamada futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapmayı planladıklarını söylemişti. 

ajansspor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.