Trabzonspor'da yolculuk yarın

Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

22 Aralık 2017 Cuma 14:18
Trabzonspor'da yolculuk yarın

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavisi devam eden Batuhan ile izinli olan Bongonda katılmadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenmanın son bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maçta kazanan kaptan Onur'un takımı büyük bir sevinç yaşadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da, Burak Yılmaz'ı mağlup eden takımda yer aldı. Yüksek tempoda geçen çalışmada hafif sakatlık yaşayan Mustafa Akbaş ve Volkan Şen ise tedbir amaçlı olarak salonda çalışmalarını sürdürdü.

Mali genel kurul 10.00'da başlayacak
Trabzonspor'da Olağan Mali Genel Kurul yarın yapılacak. 23 Aralık Cumartesi günü KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak olan genel kurulda, Trabzonspor'un borcu ve ekonomik durumu hakkında genel kurul üyeleri bilgilendirilecek.

Yolcuk yarın
Trabzonspor, Süper Lig'in ilk yarısının son maçı için yarın Karabük'e gidecek. Bordo-mavili kafile yarın saat 14.30'da Kastamonu'ya gideceği ve buradan kara yoluyla Karabük'e geçeceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.