Vahid Amiri Trabzonspor'da

Trabzonspor, Vahid Amiri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:48
Vahid Amiri Trabzonspor'da

İran'lı 30 yaşındaki Vahid Amiri Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Amiri, "Gördüğüm kadarıyla bu şehirde Trabzonspor’u çok kişi seviyor. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. 

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da , Vahid Amiri ile yaklaşık 1 aydır görüştüklerini dile getirerek, “İran Milli takımının sol açık oynayan bir oyuncusu. Bizimde bu mevkide bir oyuncu eksiğimiz vardı. Bunu dost, kardeş İran’dan temin etmemiz en azından uyum sürecini en asgaride atlatmamıza sebep olacaktır. Kendisinin iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Burada da aynı performansı sergileyecektir. Umuyoruz ki stoper mevkisine 1-2 oyuncu daha katacağız. Takviyeleri sağlamış olacağız. Kendisine başarılar diliyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.