Akçaabat Köftesi Coğrafi İşaret değerlendirme toplantısı yapıldı

Trabzon’un ilk Coğrafi İşaret alan ürünü olan Akçaabat Köftesi ile ilgili bu kapsamda yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) gerçekleştirildi.

21 Ocak 2021 Perşembe 15:12
Akçaabat Köftesi Coğrafi İşaret değerlendirme toplantısı yapıldı

Toplantıya TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Köftesi üreten ve satan sektör temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.  TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO’nun başvurusuyla Akçaabat Köftesi’nin 2008 yılında Coğrafi İşaret aldığını belirterek, “Bugün yaptığımız toplantıda sektör temsilcileriyle Coğrafi İşaret kapsamında yapılan çalışmaları ve denetim faaliyetlerini değerlendirdik. Amacımız Akçaabat Köftesi’nin Coğrafi İşaret şartları kapsamında üretilmesini sağlamak. Ayrıca pazarlama faaliyetleriyle ilgili de görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Son Güncelleme: 21.01.2021 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.