“Öğretmenliği bıraktı Sıfırdan ticarete atıldı”

Dijital Medya Üreticisi olarak yayın hayatına giren “Sıfırdan Başlayanların” üçüncü video hikayesinde misafir olarak SİMYAP Mekanik İklimlendirme Firmasının sahibi Hasan Dilekoğlu oldu.

17 Aralık 2020 Perşembe 11:35
“Öğretmenliği bıraktı Sıfırdan ticarete atıldı”

Sıfırdan Başlayanlar ekibinin sorularını cevaplandırıp geçmişten bugüne “Sıfırdan Başlayan” hikayesini edebi bir şekilde anlata Dilekoğlu’nun videosu Facebook, Youtube, Instagram ve Twitter’da “Sıfırdan Başlayanlar” resmi hesaplarında yayınlandı. Araklı’da doğan Dilekoğlu ilk ve orta okulunu burada tamamladıktan sonra Trabzon İmam Hatip Lisesini ve ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatında eğitimini sonlandırdı. Öğretmen olarak ilk görevi yeri Trabzon Maçka olan Dilekoğlu buradaki görevinin ardından o dönemin Trabzon Valisi olan Nuri Okutan’ın eğitim danışmanı olarak göreve başladı ve Trabzon’da kitap okuma kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Vali Okutan’ın Trabzon’dan Şanlıurfa’ya geçişinin ardından Dilekoğlu da Şanlıurfa’ya gitti. Şanlıurfa’da da eğitim alanında önemli işlere imza atan Dilekoğlu, babasının sağlık sorunlarından dolayı Trabzon’a geri dönmek zorunda kaldı. İstifa ettiği öğretmenliğine geri dönmeyen ve bu noktadan sonra ticaret hayatına atılan Dilekoğlu başarı basamaklarını adım adım çıkmaya başladı. Dilekoğlu’nun bu hikayesi bir çok girişimci ve çevresi tarafından takdir edilirken hikayesinin video olarak çekilmesi de beğeni topladı. Sıfırdan Başlayanlar Dijital Medya İçerik Üreticisinin başta Trabzon olmak üzere Karadeniz Bölgesinde “Sıfırdan Başlayanların” hikayelerini çekmeye devam edecek. Sıfırdan Başlayanlar Takım Lideri Profesyonel Fotoğrafçı Onur Emre Sarısoy ekip arkadaşları Sanat Yönetmeni Hüsnü Atik, Basın Danışmanı Mustafa Sungur ve Profesyonel Fotoğrafçı Orhan Yaylı bu projeye destek verenlere teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.