Başkan Zorluoğlu Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

08 Mart 2021 Pazartesi 09:46
Başkan Zorluoğlu Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

“Bugün her yükü omuzlarında taşıyan, her sorumluluğu cesurca göğüsleyen kadınlarımızın günü” diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Başımızın tacı olan kadınlarımız; sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmektedirler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak hayatın her alanında kadınlarımızın yanında olmaya özen gösteriyor, bu doğrultuda projeler geliştiriyoruz. Amacımız kadınlarımızı her platformda desteklemek ve pozitif ayrımcılık yapmaktır. Kadınlarımıza birçok alanda destek olurken, söz verdiğimiz Kadın Yaşam Merkezi’ni de Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçiriyoruz. Beşirli Mahallesi’nde yapacağımız ve içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonları, atölyeler, toplantı salonları, okuma salonu, çok amaçlı salonlar, kadın danışma merkezi ve kreşin de yer alacağı merkezimizi 1 yıl içerisinde bitirerek hizmete açmayı hedefliyoruz. Kadın Yaşam Merkezimiz tamamlandığında Trabzon’daki hanımefendilerimiz çok önemli bir sosyal tesise kavuşmuş olacak. ”

DEĞERLERİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN BİLİNMELİ 
“Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’u kadınlarımızın mutluluk içerisinde yaşadığı bir şehir haline getirmek adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun ve ailenin temelini oluşturan kadınlarımızın yalnızca bugün değil her gün değerinin bilindiği, kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulduğu bir gelecek diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizin anneleri, eşleri, kardeşleri ve yakınları başta olmak üzere; emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eder, saygılar sunarım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.