Balık Hali inşaatı ihale ediliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat’ta TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

18 Şubat 2019 Pazartesi 16:06
Balık Hali inşaatı ihale ediliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat’ta TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde seferberlik halinde çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şehre kazandıracakları Balık Halinin Trabzon’a değer katacağını ifade etti.

Bölgede Tabakhane kentsel dönüşüm projesine ivedilikle devam ettiklerini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı Kavşağı’nın yapımı da Karayolları tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kadınlar Hali de belediyemiz tarafından yenilenecektir. Kadınlar Halinin sahil kısmında şehrimize son derece modern bir balık hali kazandırıyoruz. Yapım ihalesinin TOKİ tarafından 21 Şubat’ta gerçekleştirileceği Balık Halinde balık-ekmek yerleri, balık satış tezgâhları, balık restoranı, çay ocağı, wc gibi alanlar bulunacaktır. Tarihi mimariye göre yapılacak olan Balık Hali inşaatı şehrimize ayrı bir zenginlik katacaktır. Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ve yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.02.2019 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.